Meer AC
FAQ
Social Media
Instagram
YouTube
TikTok
VIP
Ecommerce Blocks
Super Megamenus
Media Files
Account
Contact
Start hier

Ervaringen

 • "Assad is zeer professioneel en heeft aanzienlijke kennis op het gebied van crypto."

  "Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor assadcrypto.com en met name voor Assad en zijn team. Assad is zeer professioneel en heeft aanzienlijke kennis op het gebied van crypto. Hij en zijn team staan altijd klaar om te helpen en bieden uitstekende ondersteuning. Ik ben al twee jaar lid van de VIP community en het heeft mij veel geleerd en gebracht. Ik ben zeer tevreden over de service die zij leveren en kan assadcrypto.com van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar deskundig advies en ondersteuning op het gebied van crypto, een boeiende maar soms uitdagende markt.” ‎
  - Renee
 • "Assad is een oplichter!

  Dat is iets wat nog nooit iemand heeft gezegd."

  “AssadCrypto transparant en duidelijk in de groep. Probeert altijd iedereen verder te helpen en deelt niet alleen dat hij iets doet, maar nog belangrijker is dat hij deelt waarom hij iets doet. Je merkt dat Assad en zijn team al langer bezig zijn met crypto, waardoor ze specifieke signalen kunnen zien. Assad geeft altijd aan dat het niet bedoelt is voor snel geld, maar alsnog gaan er wekelijks wel munten die genoemd zijn een goede waardestijging. Tijdens de zondag live sessie geeft Assad altijd duidelijk aan wat hij verwacht wat er gaat gebeuren. Ben super blij met het pakket die ik aangeschaft hebt.”
  - Ryan B.
7
+
Jaar crypto ervaring
20
00
+
VIP Members
40
0
+
Vrouwelijke members
Zeer tevreden!
Zit nu ongeveer een half jaar in de groep van assad en leer nog steeds elke dag bij, de groep heeft me zoveel waarde geleverd. Het voelt oprecht als een hechte vriendengroep en daar ben ik dankbaar voor!
Erg leerzaam
In de VIP van assad leer je echt alles over Crypto. Ik kan alles vragen en wordt door iedereen geholpen zonder mij te hoeven schamen. Echt een aanrader!
Zeker je geld waard
Erg leerzaam.
Beste crypto groep
Assad Crypto's Discord groep is veruit de beste crypto groep van Nederland. Er zitten veel goede traders in en je wordt echt goed geholpen met je vragen. Raad het iedereen aan.
Zeker je geld waard
Absoluut geen spijt voor het toe treden van de groep. Ik heb nu een visie, plan en weet wat ik kan verwachten. Dit geeft me zoveel rust
Livesessies zijn top
Simpele en gemakkelijk te volgen live sessies.

Meer ervaringen

Meer ervaringen AssadCrypto

Over AssadCrypto

"Ik geloof dat crypto de toekomst is.

 Met AssadCrypto wil ik iedereen de mogelijkheid geven toe te treden op deze innovatieve markt en ze naar de top brengen!"

- Assad Saleemi
Word ook onderdeel van AC
Samen naar de top.

VIP Discord

Binnen de Discord-groep, die inmiddels meer dan 2.000 betalende leden heeft bereikt, bied ik een diepgaande analyse van de cryptocurrency-markt. Ik deel niet alleen mijn persoonlijke visie, maar ook de specifieke strategieën en stappen die ik neem.

Daarnaast deel ik leden inzicht in mijn analytische benadering van de markt en mijn gameplan voor de komende jaren.

Geen financieel advies.
Word ook onderdeel van AC

Word onderdeel van de AssadCrypto Community!

Pagina's
Assad Crypto BV
KVK-nummer: 82596301
Hoofdvestiging: Olympiaweg 4, 3077AL Rotterdam
Vestigingsnummer: 000057928649
Disclaimer: Dit platform biedt geen financieel advies. De informatie die hier wordt gedeeld, dient uitsluitend voor informatieve doeleinden en mag niet worden opgevat als financieel advies. De eigenaren en deelnemers van dit platform aanvaarden geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte verliezen als gevolg van beslissingen die genomen zijn op basis van de content binnen onze Discord-groep. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om professioneel advies in te winnen voordat u financiële beslissingen neemt. 

Uw toetreding tot en deelname aan onze Discord-groep vormt uw acceptatie van deze disclaimer en onze Algemene Voorwaarden, welke u kunt raadplegen via deze link.

Door deel te nemen aan onze Discord-groep erkent u dat u de risico's van investeren begrijpt en dat u volledig verantwoordelijk bent voor uw eigen investeringsbeslissingen en financiële resultaten.
menuchevron-lefttext-align-left