Meer AC
FAQ
Social Media
Instagram
YouTube
TikTok
VIP
Ecommerce Blocks
Super Megamenus
Media Files
Account
Contact
Start hier
Automatisch Afspelende Video

Over AssadCrypto

Ik geloof dat crypto de toekomst is.

 Met AssadCrypto wil ik iedereen de mogelijkheid geven toe te treden op deze innovatieve markt en ze naar de top brengen!
- Assad Saleemi
Word ook onderdeel van AC
Ik ben al jaren bezig met het investeren in cryptomunten en ik heb gezien dat er veel geld valt te verdienen. Daarom wil ik iedereen meenemen in deze mooie wereld en de kansen bieden die er te pakken zijn.

Ik zocht naar een manier om uit het huidige systeem te breken, ook wel de matrix genoemd. Dit heb ik gedaan door me in crypto te verdiepen en te investeren.

Daarnaast geloof ik dat cryptocurrency de toekomst is, omdat het een alternatief biedt voor traditionele valuta’s, die vaak gecontroleerd worden door centrale instanties.

Cryptocurrency heeft ook het potentieel om de toekomst van online transacties te veranderen door snel en goedkoop te zijn, dit kan bijdragen aan een grotere efficiëntie in de economie en vermindering van de kosten voor transacties.
Samen naar de top.
Samen naar de top.
Door meer dan 10 jaar ervaring en veel duren fouten maken weet ik als geen ander waar je op moet letten op deze markt, deze dure fouten hebben mij veel geld gekost vandaar dat ik iedereen waarbij het kan ook wil behoeden.

Na jaren ongelukkig als logistiek planner te werken en opzoek te zijn naar een uitweg voor mijn moeder en zussen is crypto op mijn pad gekomen, een mogelijkheid waarvan niemand had gedacht dat het mogelijk was maar waar ik toch de kracht van doorzettingsvermogen en discipline heb laten zien.

VIP Discord

Binnen de Discord-groep, die inmiddels meer dan 2.000 betalende leden heeft bereikt, bied ik een diepgaande analyse van de cryptocurrency-markt. Ik deel niet alleen mijn persoonlijke visie, maar ook de specifieke strategieën en stappen die ik neem.

Daarnaast deel ik leden inzicht in mijn analytische benadering van de markt en mijn gameplan voor de komende jaren. 

Geen financieel advies.
Word ook onderdeel van AC
7
+
Jaar crypto ervaring
20
00
+
VIP Members
40
0
+
Vrouwelijke members

Samenwerkingen

Pagina's
Assad Crypto BV
KVK-nummer: 82596301
Hoofdvestiging: Olympiaweg 4, 3077AL Rotterdam
Vestigingsnummer: 000057928649
Disclaimer: Dit platform biedt geen financieel advies. De informatie die hier wordt gedeeld, dient uitsluitend voor informatieve doeleinden en mag niet worden opgevat als financieel advies. De eigenaren en deelnemers van dit platform aanvaarden geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte verliezen als gevolg van beslissingen die genomen zijn op basis van de content binnen onze Discord-groep. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om professioneel advies in te winnen voordat u financiële beslissingen neemt. 

Uw toetreding tot en deelname aan onze Discord-groep vormt uw acceptatie van deze disclaimer en onze Algemene Voorwaarden, welke u kunt raadplegen via deze link.

Door deel te nemen aan onze Discord-groep erkent u dat u de risico's van investeren begrijpt en dat u volledig verantwoordelijk bent voor uw eigen investeringsbeslissingen en financiële resultaten.
menuchevron-lefttext-align-left