Meer AC
FAQ
Social Media
Instagram
YouTube
TikTok
VIP
Ecommerce Blocks
Super Megamenus
Media Files
Account
Contact
Start hier

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Artikel 3: Lidmaatschap
3.1: Er zijn 4 verschillende lidmaatschappen die aangeboden worden door AssadCrypto: Een VIPlidmaatschap dat een duur heeft van 3 maanden zonder begeleiding, een VIP-lidmaatschap dat een duur heeft van 6 maanden zonder begeleiding, een VIP-lidmaatschap dat een duur heeft van 3 maanden met begeleiding en een VIP-lidmaatschap dat een duur heeft van 6 maanden met begeleiding.

3.2: Elk lidmaatschap is enkel en alleen verkrijgbaar voor het tarief dat AssadCrypto hanteert voor het desbetreffende lidmaatschap.

3.3: Als het lidmaatschap vroegtijdig wordt beëindigd door het lid wordt er geen enkel deel van de kosten voor het aanschaffen van het lidmaatschap toegekend aan de desbetreffende persoon en die 2 persoon zal ook per direct verwijderd worden uit de VIP-groep en de VIP-chatgroep. Als de persoon recht had op persoonlijke begeleiding zal die ook per direct worden stopgezegd.

3.4: Als de termijn van het lidmaatschap verlopen is, heeft het lid de keuze om geen lidmaatschap meer aan te schaffen of om het lidmaatschap te verlengen of een ander type lidmaatschap aan te schaffen. Als het lidmaatschap niet verlengd wordt door een lid, is de desbetreffende persoon geen lid meer, dus wordt die persoon verwijderd uit de VIP-groep en de VIP-chatgroep en als de persoon recht had op persoonlijke begeleiding van AssadCrypto, zal die ook niet meer verleend worden. Als het lidmaatschap wordt verlengd, zal het lid kunnen blijven genieten van de services die AssadCrypto biedt.
Algemene voorwaarden bekijken
Pagina's
Assad Crypto BV
KVK-nummer: 92303307
Hoofdvestiging: Olympiaweg 4, 3077AL Rotterdam
Vestigingsnummer: 000057928649
Disclaimer: Dit platform biedt geen financieel advies. De informatie die hier wordt gedeeld, dient uitsluitend voor informatieve doeleinden en mag niet worden opgevat als financieel advies. De eigenaren en deelnemers van dit platform aanvaarden geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte verliezen als gevolg van beslissingen die genomen zijn op basis van de content binnen onze Discord-groep. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om professioneel advies in te winnen voordat u financiële beslissingen neemt. 

Uw toetreding tot en deelname aan onze Discord-groep vormt uw acceptatie van deze disclaimer en onze Algemene Voorwaarden, welke u kunt raadplegen via deze link.

Door deel te nemen aan onze Discord-groep erkent u dat u de risico's van investeren begrijpt en dat u volledig verantwoordelijk bent voor uw eigen investeringsbeslissingen en financiële resultaten.
menuchevron-lefttext-align-left